top of page
Terapi

Erhvervspsykologiske ydelser

Jeg har mere end 25 års erfaring med at udvikle ledere og lederteams.

 

Ledelse sker altid i en kontekst, og den kontekst er afgørende at inddrage i vores arbejde. Fokus er på træning og udvikling af jer som lederteam eller dig som leder. Jeg har en lang række konkrete redskaber, der kan bringes i spil, som du kan læse om nedenfor.

Jeg er god at sparre med, så giv mig et ring, hvis du står med en opgave eller nogle udfordringer, som du ikke helt ved, hvordan I bedst griber det an. Mit nummer er 29891717.

  • LinkedIn
Liselotte Mosbæk
Liselotte Mosbæk

HOGAN Personality Inventory (HPI) 

er en valideret test til vurdering af personlighed og forudsigelse af den enkeltes arbejdspræstation, hvordan vedkommende håndterer stress, omgås andre, griber sine arbejdsopgaver an og løser problemer. Kan også vurdere potentialer hos den enkelte. Testen kan med fordel bruges af en ledergruppe til at drøfte styrker og potentielle udfordringer i teamet. En Hogan test er velegnet, når der er brug for et gedigent og validt grundlag til indsigt i en person, som kan være dig selv som leder eller jer som lederteam. Eller til brug i en rekrutteringsproces.

MBTI/JTI

er et direkte og let anvendbart redskab – en såkaldt Typeindikator – der giver et nuanceret billede af den enkeltes styrker og udfordringer, især ift. arbejds-, samarbejds- og kommunikationsstil samt generelle livsindstilling. At benytte en MBTI/JTI er både inspirerende og værdiskabende især i forbindelse med styrkelse af teams, makkerskaber og partnerskaber og ved coaching.

Liselotte Mosbæk
Liselotte Mosbæk

Creative Problem Solving

er en struktureret arbejdsproces med velafprøvede teknikker og arbejdsprincipper. Metoden og de tilhørende værktøjer er udviklet på baggrund af en lang række observationer af succesfulde og mindre succesfulde innovative teams, og har altså et pragmatisk udgangspunkt. Det virker i praksis. Det er både sjovt, spændende og udbytterigt – med garanti. Metoden er velegnet i situationer, hvor der ikke er en kendt eller oplagt løsning på et problem, men tværtimod brug for ideer og nytænkende og effektfulde løsninger.

LEGO® Serious Play®

er en helt unik og effektiv måde at håndtere komplekse udfordringer og kickstarte en udvikling på. Ved at benytte særlige LEGO®-materialer skabes og formidles viden og indsigter på en markant effektiv måde. Både den enkeltes og teamets viden og indsigter. Der bygges broer og skabes fælles fodslag ift. en konkret problemstilling. LEGO® Serious Play® er velegnet når I har brug for innovative og effektive måder at udvikle strategier, opbygge stærke teams og håndtere vanskelige udfordringer. Det er sjovt, energigivende, resultatskabende og noget alle husker.

bottom of page